Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Επιτυχημένη η ημερίδα ΄΄Ζώντας μ΄έναν έφηβο΄΄

Μεγάλη ήταν σήμερα η ανταπόκριση των γονιών στην ομιλία-συζήτηση  που πραγματοποιήθηκε στο  σχολείο μας με θέμα ΄΄Ζώντας μ΄  έναν έφηβο΄΄, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων.
Την εισήγηση έκανε ο κύριος Ευάγγελος Κωνσταντίνου, κοινωνικός ανθρωπολόγος-ψυχολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΄΄ΗΛΙΟΣ΄΄. Η συμμετοχή των παρευρισκομένων ήταν μεγάλη με ερωτήσεις  αλλά  και με προσωπικές εμπειρίες.

Την εκδήλωσή  μας τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής του σχολείου μας κύριος Δ. Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριος Χ. Μπέλλος,  ο κύριος  Χ. Τζιμινίδης από  την Ένωση Συλλόγων Γονέων  του δήμου μας, η κυρία Ρ. Παληγιάννη-Παπαγεωργίου, Πρόεδρος του ΔΣ του  Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, και φυσικά πολλοί γονείς.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Κωνσταντίνου για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση και για την συμμετοχή αλλά για τον ΄΄ζωηρή΄΄ συζήτηση που πραγματοποιήθηκε. Κοινή μας επιθυμία είναι να συνεχιστούν τέτοιες ημερίδες, αφού υπάρχει τόσο μεγάλο  ενδιαφέρον  και θα προγραμματίσουμε μία ακόμη  μέσα  στον Δεκέμβρη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου