Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Γιορτή για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο το 1973!!

Έγινε στο σχολείο μας την Δευτέρα  20 Νοέμβρη η γιορτή για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973.

Η γιορτή περιελάμβανε τραγούδια από την χορωδία, αφηγήσεις από τους μαθητές και προβολή σχετικού βίντεο. Αξιέπαινη η συμμετοχή του μαθητή του Γ3, Γιάννη Μωραϊτη, με ποιήματα που έγραψε ο  ίδιος, καθώς επίσης και του μαθητή του Γ1, Σαγκάρ Γκοπέ, που κατασκεύασε τα γαρίφαλα της γιορτής.

Ως ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συγχαίρουμε για την οργάνωση και την πραγματοποίηση  της γιορτής, την κυρία Χ. Δράμπαλου, καθηγήτρια της Τεχνολογίας, την μουσικό κυρία Ε. Ηλία, τον μαθητή του Γ1, Χρήστο Δέδε, που είχε την ευθύνη της ηχοληψίας, την κυρία Δ. Κριμιτζά, καθηγήτρια των Γερμανικών, για την βοήθειά της, και βεβαίως όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην γιορτή.

Είθε το σύνθημα τότε των φοιτητών και των εργατών για ΄΄ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄  να βρει κάποια  στιγμή ανταπόκριση, αφού το αίτημα για καλύτερη παιδεία και εργασία για όλους παραμένει σ΄  εκκρεμότητα...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου