Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή Σχολική Χρονιά!!!

Αξιότιμοι  γονείς και αγαπητά μας παιδιά,

Η περίοδος  της καλοκαιρινής ξεκούρασης  φθάνει σιγά σιγά προς το τέλος  της και όλοι ετοιμαζόμαστε, με διαφορετικά συναισθήματα, για την έναρξη της  νέας σχολικής χρονιάς.

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο  σχολείο μας  θα γίνει την Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη και ώρα 9.15. Στην συνέχεια οι μαθητές θα παραλάβουν  τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να  σας πληροφορήσουμε ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μετά από ενέργειες του συλλόγου γονέων και την άμεση κινητοποίηση  του δημοτικής αρχής, έγιναν ηλεκτρολογικές εργασίες στο σχολείο μας και καταγραφή άμεσων αναγκών  του κτηρίου, όπως: το βάψιμο των αιθουσών και το ΄΄φρεσκάρισμα΄΄ στα παγκάκια του προαυλίου.
Το  ΔΣ του Συλλόγου παρακολουθεί στενά τα παραπάνω θέματα, καθώς επίσης και άλλα που υπάρχουν σ΄  εκκρεμότητα. 
Επίσης, τοποθετήθηκε μεταλλικός πίνακας ανακοινώσεων στην είσοδο του σχολείου, η αγορά του οποίου, είναι ευγενική προσφορά φίλου του συλλόγου μας.

Τέλος , το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία πάνω απ΄  όλα και πρόοδο σε όλους τους τομείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου