Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018





Ενισχυτική Διδασκαλία – Σχολικό Έτος 2018-2019



Για το σχολικό έτος 2018-2019 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.
Στην Ενισχυτική Διδασκαλία μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που υστερούν στα ανωτέρω μαθήματα ή επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε αυτά.
Τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας λαμβάνουν χώρα μετά τη λήξη του κανονικού προγράμματος και κάθε μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας δωρεάν. Ο τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Παρακαλούνται όλοι οι κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να υποβάλουν τις αιτήσεις-δηλώσεις μαθημάτων το συντομότερο δυνατόν
Μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε την αίτηση-δήλωση μαθημάτων στο site του σχολείου μας http://4gym-ag-dimitr.att.sch.gr/4gym/enischytiki-didaskalia-scholiko-etos-2018-2019/
Εάν δεν επιθυμείτε τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε κανένα μάθημα, παρακαλούμε συμπληρώστε δεν επιθυμώ στην αίτηση, διαφορετικά βάλτε ένα  δίπλα στα μαθήματα που επιθυμείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου