Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Γιορτή αποχαιρετισμού!!!!!

Ήταν όλα πολύ όμορφα στην χθεσινή γιορτή αποχαιρετισμού που πραγματοποιήθηκε  στο σχολείο μας, στο 4ο Γυμνάσιο, η οποία συνδιοργανώθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο.

Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη ήταν η προσέλευση των γονιών,  που ήρθαν  να καμαρώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που παρουσίασαν πρόγραμμα  παραδοσιακών χορών ... και  όχι μόνο, το  οποίο είχε επιμεληθεί η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κυρία  Ξανθή Μαυρουδή.

Συγκινητική, και με μουσική υπόκρουση  το ''Chariots of fire'', η τελετή της απονομής των δώρων και των αναμνηστικών στους τελειόφοιτους της  Γ΄ Γυμνασίου, που θα συνεχίσουν το ταξίδι της μάθησης και της γνώσης για να φτάσει ο καθένας στην δική του Ιθάκη. Όταν  ολοκληρώθηκε η απονομή, ο ουρανός φωτίστηκε από υπέροχα πυροτεχνήματα.

Οι παρευρισκόμενοι, επίσης, γεύτηκαν τα καλούδια του μπουφέ, κάποια από τα οποία είχαν προσφερθεί από  γονείς.

Η βραδιά  συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια που είχαν επιλέξει τα παιδιά.

Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία  τους: τους γονείς, τον Διευθυντή και την Υποδιευθύντρια του σχολείου μας, κύριο  Δημήτρη Παπαδάκη και κυρία Αρετή Μερμίγκη, τους εκπαιδευτικούς μας,  τον Πρόεδρο  της Σχολικής Επιτροπής  της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κύριο Μάκη Μπέλλο και την Πρόεδρο  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου,  κυρία Ρούλα  Παληγιάννη-Παπαγεωργίου.  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  την κυρία Ξανθή  Μαυρουδή που αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων για να ετοιμάσει κάτι στην καλοκαιρινή γιορτή μας.

Τα  μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου εύχονται από καρδιάς Καλή Πρόοδο στα  τριτάκια μας και Καλό  Καλοκαίρι σε  όλους σας!! Αν και η συγκεκριμένη γιορτή ήταν η τελευταία για το παρόν ΔΣ,  καθώς  διανύει  το δεύτερο  έτος της θητείας  του, η δράση  του δεν σταματά, αφού υπάρχουν ακόμη  κάποια  έργα που έχει προγραμματίσει  να γίνουν στο σχολείο και κάποια άλλα θέματα που εκκρεμούν και τα παρακολουθεί στενά.



















Το  ενθύμιο αποφοίτησης  και το  δωράκι στους τελειόφοιτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου