Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η αναζωογονητική δύναμη της φύσης σ΄ ένα σχολείο.!!!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μάρτη η δράση του Συλλόγου μας ΄΄Ομορφαίνουμε το σχολείο μας ζωγραφίζοντας΄΄ που έγινε σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα της OPEN ART.

Για να πραγματοποιηθεί η ανωτέρω δράση συνέβαλαν σημαντικά: η εταιρεία ΒΕΧΡΩ, που μας προσέφερε όλα τα χρώματα που χρειάστηκαν, καθώς το κόστος της αγοράς τους ήταν μεγάλο για να μπορέσει αυτό να καλυφθεί από το μικρό ταμείο του Συλλόγου, η τεχνική υπηρεσία του δήμου, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον εξωτερικό τοίχο του σχολείου και, τέλος, ο διευθυντής του σχολείου μας, κύριος Δ. Παπαδάκης και ο σύλλογος διδασκόντων που είδαν θετικά την πρόταση του Συλλόγου Γονέων για εξωραϊσμό του σχολείου με αυτό τον τρόπο και μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε.

Παράλληλα με την ζωγραφική, ξεκινήσαμε και συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του  Δήμου  μας, που θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη 28/3/2018,  ημέρα που θα γίνει ημερίδα-ομιλία με θέμα ΄΄Κατανόηση και αντιμετώπιση του άγχους΄΄.

Κατά την διάρκεια της πραγματοποίησης της δράσης, προέκυψε και η αξιοποίηση ενός χώρου που μετατράπηκε σ΄ένα όμορφο παρτέρι με  λουλούδια.

Τέλος,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές  Πέτρο Σ. και Χριστόδουλο Κ. καθώς επίσης και τους γονείς που μας επισκέφθηκαν και συμμετείχαν στην δράση.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου