Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση γονιών από τον διευθυντή του σχολείου μας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε εχθές η συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο μας, μετά από πρόσκληση του  διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων.

Ο διευθυντής, κύριος Δ. Παπαδάκης, καλωσόρισε τους παριστάμενους και ενημέρωσε για τους κανόνες  του σχολείου και για το νέο σύστημα εξετάσεων και αξιολόγησης των μαθητών. Στο τέλος της ομιλίας του απάντησε σε ερωτήσεις των γονιών.

Τον λόγο, επίσης, πήραν και οι καθηγητές κ.κ.: Μ. Αλαγιάννης, Μαθηματικός, Ι. Ξανθουδάκης, Χημικός, Α. Μανταφούνης, Φυσικός και η κυρία Ε. Παπατρέχα, Φιλόλογος.

Το  ΔΣ του Συλλόγου Γονέων παρευρέθη σύσσωμο, προσέφερε καφέ και βουτήματα, και μοίρασε την επιστολή με τα  αιτήματα που είχε σταλεί στους αρμοδίους μαζί με μια ενημέρωση σχετικά με το στάδιο που αυτά βρίσκονται (σας την παραθέτουμε):

Άγιος Δημήτριος 9/11/2016
Αρ. Πρωτ. 6

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Με την ευκαιρία της σημερινής μας συνάντησης με το σύλλογο των Διδασκόντων του Σχολείου μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία των θεμάτων που επισημάναμε ως Δ.Σ με την επιστολή που αποστείλαμε προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την οποία και παραθέτουμε
Η τεχνική υπηρεσια του Δήμου έστειλε υδραυλικό ο οποίος επισκεύασε τις ζημιές στις τουαλέτες ενώ θα σταλούν από άλλο σχολείο καζανάκια προς αντικατάσταση αυτών που δεν λειτουργούν.
Ηλεκτρολόγος του Δήμου αναμένεται άμεσα
Ενημερωθήκαμε ότι η αγορά και τοποθέτηση σταθερού προτζέκτορα έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής που έγινε την περασμενη εβδομάδα
Ταυτόχρονα έχουμε απευθυνθεί στην υπηρεσία ανακύκλωσης του Δήμου ώστε να απομακρυνθούν επιτέλους δύο χαλασμένα φωτοτυπικά μηχανήματα καθώς και δύο ψύκτες που δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια.
Δυστυχώς η απάντηση που λάβαμε για το ζήτημα της αλλαγής των πινάκων των αιθουσών διδασκαλίας δεν ήταν ενθαρρυντική και μας παρέπεμψε στο μέλλον. Εξετάζουμε τρόπους ώστε η αγορά τους να γίνει σε όσο το δυνατον συντομότερο χρονικό διάστημα διότι οπως τονίστηκε απο τους Διδάσκοντες υπάρχει άμεση ανάγκη.και σε αυτό θα χρειαστούμε την βοήθειά σας.Σκεφτόμαστε την διενέργεια λαχειοφόρου, πώλησης ημερολογίων κλπ
Επειδή όπως ενημερωθήκαμε υπάρχει στο σχολείο πρόβλημα με τη σύνδεση Internet,κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτό να διευθετηθεί
Ακόμη,έχουμε επικοινωνήσει με την εθελόντικη καλλιτεχνική ομάδα OpenArt από την οποία και ζητήσαμε να μας βοηθήσει να βάψουμε και να διακοσμήσουμε το εσωτερικό του σχολείου μας,καθώς αυτό για φέτος δεν προβλέπεται να γίνει από το Δήμο.
Επίσης,έχουμε τοποθετήσει κουτί όπου συλλέγουμε καπάκια στην είσοδο του σχολείου
Τέλος έχουμε κάνει ήδη 2 συναντήσεις  με το 15μελές για το θέμα της χοροεσπερίδας τους και για να τους ενημερώσουμε για τις αρμοδιότητές τους βάσει του σχετικού κανονισμού.
Θα σας στείλουμε ενημέρωση με ενδεικτικό πρόγραμμα των δράσεων και εκδηλώσεών μας  μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2017
Αγαπητοί γονείς, σας διαβεβαιώνουμε για άλλη μία φορά ότι θα είμαστε  πάντα στην διάθεσή σας για ότι θέμα προκύψει σχετικά με το σχολείο μας..
Άμεσα θα μεριμνήσουμε για μια γενική συνέλευση.στην οποία και θα χαρούμε να ακούσουμε από κοντα τις προτάσεις σας.

Για το Δ,Σ

Η Πρόεδρος                           Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία Δελενίκα-Σακελλία              Βιργινία Σιγάλα-Τσατσαράγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου